SMART FARMING

HALLO,

ik ben De Databoerin

Ik ben thuis in data op het boerenerf

Ik help je op een begrijpelijke manier vooruit te komen met smart farming.
Of je het nu zelf wilt uitvoeren of helemaal aan ons overlaat.

WERKWIJZE

Hoe dan?
Wij laten je niet ploeteren met dataformaten en analyses. Wij kijken samen met jou welke data je al in huis hebt, of welke je nodig hebt. Met objectief advies, door je op weg te helpen of door alles uit handen nemen. Wat jij wilt.

Advies

Wij gaan in gesprek over wat je nodig hebt en vullen dit aan met onze expertise. Die bestaat niet alleen uit precisielandbouw toepassingen, maar we kijken welk inzichten je al kunt halen uit de data die beschikbaar is. We kijken samen naar het gehele plaatje en bepalen we doelstellingen. Met dit plan kan je zelf aan de slag.

Opstarten

Alle bodemdata, satellietdata en opbrengstdata overzichtelijke bij elkaar in ons interactief dataplatform. Wij kunnen een hele Smart Farming omgeving voor je opzetten, om het vervolgens weer over te geven aan jou. Natuurlijk komen we graag langs om te sparren en te kijken of we periodiek kunnen ondersteunen. Zo red je jezelf met zo nu en dan een lifesaver van ons.

Regelen

Wanneer het je aan tijd en aandacht ontbreekt, dan kunnen wij ook beschikbaar blijven voor het uitvoeren van analyses en het maken van taakkaarten. Via videobellen stemmen we af wat je wensen zijn en zorgen dat je alle gegevens op maat altijd beschikbaar hebt. Zowel op de computer als in het veld met de mobiele app.

Ja, hier wil ik graag meer informatie over

Advies

.

Wij helpen je op weg door in gesprek te gaan over wat je nodig hebt en vullen dit aan met onze expertise. We kijken samen naar het gehele plaatje en bepalen we doelstellingen voor jouw bedrijf.

Opstarten

.

Wij doen de inrichting van het dataplatform voor jouw bedrijf. Tevens bieden we een online support voor het dataplatform voor het opslaan en analyseren van verschillende soorten data. Op basis van deze data maak je in een handomdraai taakkaarten voor variabele dosering in de precisielandbouw.

Inclusief
Geopard Agriculture dataplatform Startpakket

Regelen

Wij doen de inrichting van het dataplatform voor jouw bedrijf, maar blijven beschikbaar voor het uitvoeren van analyses en het maken van taakkaarten. Via videobellen stemmen we af wat je wensen zijn en zorgen dat je alle gegevens op maat altijd beschikbaar hebt. Zowel op de computer als in het veld met de mobiele app.

Inclusief
Geopard Agriculture dataplatform Startpakket