Team

We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit met je samen te werken.

De Databoerin is onafhankelijk en niet gebonden aan grote boerenorganisaties of coöperaties. Het belang van de agrarisch ondernemer staat voor ons voorop.
Met eerlijke dienstverlening proberen wij voor de sector een verschil te maken.

Bij De Databoerin werken samen met verschillende aanbieders van relevante data en professionals in data analyse. Deze partners zijn zeer waardevol voor ons bedrijf, want samen bieden we een breed scala aan diensten.

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres

Voor data collectie, data analyse en/of coaching en training.

Nicole Bartelds

Directeur en Smart farming adviseur

De Databoerin is opgericht door Nicole Bartelds, Smart Farming adviseur bij de Databoerin. Ik ben opgeleid als (tropisch) bodemkundige en ik heb jaren ervaring met allerlei soorten computersystemen, maar mijn specialiteit is geografische informatie.

Mijn passie is om voor de agrarisch ondernemers relevante informatie te halen uit data over bodem, gewas en klimaat. Ik ben boerin op een akkerbouwbedrijf in de Drentse Veenkoloniën en weet wat er allemaal bij komt kijken om precisielandbouw in de praktijk te brengen.

Stuur me een e-mail: info@databoerin.nl

Onze partners

Frank Staats

Oprichter van Pilot On Demand

Pilot On Demand is een van de weinig drone- inspectiebedrijven voor de landbouw. Frank is een serieuze en kundige piloot, die er heel wat voor over heeft om uw gewassen goed in beeld te krijgen.
Pilot On Demand beschikt over een robuuste drone en zowel een multispectrale als een thermische camera.

Stuur me een e-mail: frank@pilotondemand.nl

Sander de Vries

Oprichter van Kind of Green

Kind of Green® Consulting is opgericht door dr. ir. Sander C. de Vries (LinkedIn profiel). Sander is opgeleid als Tropisch Agronoom en heeft als zodanig werkervaring in de tropen, maar ook in de Nederlandse veredelingssector. Ook was hij als onderzoeker productie-ecologie en gewasgroeimodellering verbonden aan WUR.

Stuur me een bericht via https://kindofgreen.nl/contact/


Op zoek naar een leuke stageplek?