Team

De Databoerin is onafhankelijk en niet gebonden aan grote boerenorganisaties of coöperaties. Het belang van de agrarisch ondernemer staat voor ons voorop.
Met eerlijke dienstverlening proberen wij voor de sector een verschil te maken.

Bij De Databoerin werken we samen met verschillende aanbieders van relevante data en professionals in data analyse. Deze partners zijn zeer waardevol voor ons bedrijf, want samen bieden we een breed scala aan diensten.

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres

Voor data collectie, data analyse en/of coaching en training.

Nicole Bartelds

Directeur en Smart farming adviseur

De Databoerin is opgericht door Nicole Bartelds, Smart Farming adviseur bij de Databoerin. Ik ben opgeleid als (tropisch) bodemkundige en ik heb jaren ervaring met allerlei soorten computersystemen en mijn specialiteit is geografische informatie.

Het is mijn passie om voor de agrarisch ondernemers relevante inzichten te geven uit data over bodem, gewas en klimaat. Ik ben boerin op een akkerbouwbedrijf in de Drentse Veenkoloniën en weet wat er allemaal bij komt kijken om precisielandbouw in de praktijk te brengen.

Stuur me een e-mail: info@databoerin.nl

Onze partners

Voor boeren die smart farming willen toepassen vormt het een grote uitdaging om alle relevante databronen bij elkaar te krijgen. Intoagri zet de ondernemer aan het stuur van eigen data door het intergreren van databronnen van (machine)sensoren, eigen perceelsinformatie en open data.

De Databoerin werkt samen met intoagri aan de ontwikkeling van intuïtieve Farm Management Software die werkt zoals de boer dit wenst en met waardecreatie vanuit eigen data voor de eigen onderneming.

Yuneec Experience Center Nederland is niet alleen verkopende partij voor de Yuneec drones, maar ze zijn vooral goed in het vinden van de juiste oplossing voor de klant. Voor de landbouw heeft YECN een interessant en betaalbaar aanbod van een robuuste drone met een multispectrale camera, die uitermate geschikt is voor gewasmonitoring.

Om zo’n drone optimaal in te kunnen zetten biedt De Databoerin samen met Yuneec Experience Center Nederland een unieke opleiding aan, waarin je niet alleen de fijne kneepjes van het vliegen leert, maar ook uitleg en begeleiding krijgt bij het interpreteren van de data en het omzetten naar taakkaarte voor precisietoepassingen.


Je hoeft geen expert te zijn om rendement te halen uit de mogelijkheden.